Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

60 καλλιτέχνες προσφέρουν έργα τους για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Η  Αλέξια Σερέζη της γκαλερί Αργώ, θέλοντας να στηρίξει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διοργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, κεραμικής και φωτογραφίας, κάτω από το γενικό τίτλο «60 καλλιτέχνες προσφέρουν έργα τους για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Γκαλερί Αργώ (Νεοφύτου Δούκα 5, Κολωνάκι) και οι καλλιτέχνες θα εκθέσουν αφιλοκερδώς τα έργα τους, τα οποία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές λόγω του ανθρωπιστικού χαρακτήρα της έκθεσης. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη
των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Μαρτίου στις 19.00 και θα είναι ανοικτά για το κοινό.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που η Γκαλερί Αργώ και 60 καλλιτέχνες στηρίζουν με την πρωτοβουλία τους αυτή το έργο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε την τέχνη να γίνεται αρωγός μας» σημειώνει ο Ηλίας Παυλόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Η τέχνη και ο ανθρωπισμός είναι έννοιες που συμβαδίζουν, επαναπροσδιορίζουν τις σκέψεις μας και αναγεννούν την ελπίδα».

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα / Médecins Sans Frontières (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Δρα με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 31 Μαρτίου 2018.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-14:00 και 18:00-21:00 και Σάββατο: 11:00-15:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας γκαλερί Αργω: 210 7249.333
 info@argo-gallery.gr / www.argo-gallery.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.