Σάββατο 7 Απριλίου 2018

B. Ρηνανία Βεστφαλία: Απεργία στις δημόσιες υπηρεσίες στις 10 και 11 Απριλίου

Το συνδικάτο Verdi κάλεσε τους εργαζόμενους του δημοσίου σε απεργία σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. 

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την rp-online.de, στις μεγάλες πόλεις αναμένεται να περιοριστούν οι παρακάτω δημόσιες υπηρεσίες:

Düsseldorf
Αν και δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί υπολογίζεται ότι δεν θα λειτουργεί το προσωπικό στην καθαριότητα, στα νηπιαγωγεία, στις πισίνες καθώς και οι εργαζόμενοι στις Sparkassen και οι επιστάτες στα σχολεία. Την Τετάρτη αναμένεται απεργία των εργαζομένων στην Rheinbahn. 

Köln

Τα ΜΜΜ (KVB) θα απεργούν ολόκληρη την Τρίτη δηλ. από την Τρίτη 3 π.μ. Μάλιστα επειδή την Τρίτη θα υπάρχει απεργία και στη Βόννη δεν θα λειτουργούν οι κοινές γραμμές του Τράμ 16 και 18.
Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ποια νηπιαγωγεία θα είναι κλειστά.

Mönchengladbach
Όλα τα σχολικά λεωφορεία καθώς και μια σειρά από πισίνες στο Mönchengladbach, Viersen και Tönisvorst θα είναι κλειστές. Και τις δυο μέρες θα έχουν απεργία τα δημόσια νηπιαγωγεία.

Την Τρίτη απεργούν τα νηπιαγωγεία: Altenbroicher Straße, Am Hockstein, Ferdinand-Strahl-Straße, Gathersweg, Giesenkirchener Straße, Hensenweg, Höfgenweg, Hohlstr., Hosterweg, Hülserkamp, In der Schley, Josef-Drauschke-Straße, Kammgarnstraße, Kamphausener Straße, Kommerweg, Kruchenstraße, Liszstraße, Lorenz-Görtz-Straße, Mühlenstraße, Nikolausstraße, Pahlkestraße, Pestalozzistraße, Rüdigerstraße, Saasfelderweg, Seidenweberstraße, Steinshütte, Südwall.
Την Τετάρτη: Friedhofstraße, Gatherskamp, Gathersweg, Hülserkamp, Kommerweg, Leibnitzstraße, Pestalozzistraße, Rohrstraße, Schlossacker.

Leverkusen
Περιορισμένο προσωπικό αναμένεται στις δημόσιες υπηρεσίες και στις κλινικές. Για τα νηπιαγωγεία δεν έχει ακόμη βγει σχετική ανακοίνωση. 

Duisburg
24ώρη απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΜ (DVG) καθώς και στις συνοικιακές υπγρεσίες, στις Sparkassen, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στον ΟΑΕΔ.

Krefeld
Οι υπάλληλοι των δημοτικών υπηρεσιών σε Krefeld, Tönisvorst, Viersen θα απεργήσουν ενώ σε πολλά νηπιαγωγεία θα υπάρχει μόνο έκτατη φύλαξη. 

Solingen
Λεωφορεία, νηπιαγωγεία, καθαριότητα, δημοτικές κλινικές είναι μερικές από τις υπηρεσίες στις οποίες το συνδικάτο καλεί τους εργαζομένους σε απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.