Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Το νερό ΔΙΩΝΗ της RAINBOW WATERS ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου!

Το νερό που πηγάζει και εμφιαλώνεται σε Προστατευμένη Περιοχή στα ορεινά της Ηπείρου, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!
Κάθε χρόνο, η ελίτ του νερού παγκοσμίως συγκεντρώνεται στο Berkeley Springs της Αμερικής για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Νερού όπου βραβεύονται τα κορυφαία νερά του
πλανήτη (28th Annual Berkeley Springs International Water Tasting).

Στους φετινούς «Ολυμπιακούς του νερού», όπως αλλιώς ονομάζονται, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 100 νερά από 12 πιστοποιημένους κριτές. Το ΔΙΩΝΗ τηςRAINBOW WATERS ήταν το μοναδικό ελληνικό νερό που βραβεύτηκε, κατακτώντας την 5η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό 2018».

Λίγες ημέρες αργότερα, το ΔΙΩΝΗ έλαβε επίσης,από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας Monde Selection,την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% - 100%. Περίπου 3.000 προϊόντα από 89 χώρες δοκιμάστηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια παγκοσμίως. Το ΔΙΩΝΗξεχώρισε και βραβεύτηκε για τηνποιότητά του γιατρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ επιβραβεύεται διαρκώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα κορυφαία νερά του κόσμου.

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου