Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Η Μύκονος υποδέχθηκε με παραδοσιακούς χορούς την πρώτη απευθείας πτήση από το Κατάρ

Ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα, Abdulaziz Al-Naama, και ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, στο παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας. Δίπλα τους (αριστερά) ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και (δεξιά) ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, και η Country Manager της Qatar Airways στην Ελλάδα, Theresa Cissell
neoskosmos.com:
Η πτήση που συνδέει απ' ευθείας και την Αυστραλία με «το νησί των ανέμων»

Πρόκειται για αεροπλάνο τύπου Airbus A320, που πραγματοποίησε την πτήση Ντόχα-Μύκονος σε περίπου 4,5 ώρες, ενώ στο πιλοτήριο της ιστορικής πτήσης καθόταν Έλληνας πιλότος.

Το κλίμα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ήταν πανηγυρικό, αν και η πρώτη πτήση προσγειώθηκε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Χορευτικά συγκροτήματα υποδέχθηκαν τους τουρίστες με παραδοσιακούς μυκονιάτικους χορούς, παρουσία του πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Abdulaziz Al-Naama, του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, του προέδρου δημοτικού συμβουλίου, Μίλτου Ατζαμόγλου, της Country Manager της Qatar Airways στην Ελλάδα, Theresa Cissell, και άλλων εκπροσώπων των τοπικών αρχών, καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών της Fraport.

Το άνοιγμα στην τεράστια τουριστική αγορά της Ασίας και της Αυστραλίας μέσω της Ντόχα και της Qatar Airways, ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί της Μυκόνου. Πρόκειται για την υλοποίηση μιας άκρως σημαντικής συνεργασίας, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου, για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου.

Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη διακεκριμένη θέση και 132 θέσεις στην οικονομική θέση.

Δημοσιεύτηκε https://neoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.