Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πανό από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και Μπεσίκτας για την τραγωδία στο Μάτι

Την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό, που έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τη φονική πυρκαγιά στην Αττική, εξέφρασαν για άλλη μία φορά οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, στην
αναμέτρηση με την Ραντνίτσκι, για τη δεύτερη αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ανέβασαν πανό με μήνυμα που ήταν γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.

«Συλλυπητήρια στον αδελφό ελληνικό λαό για τις ανθρώπινες απώλειες», έγραφε το πανό.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, πριν από την έναρξη του αγώνα με τη λιθουανική Σούντουβα για τα προκριματικά του Champions League, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς, ενώ στο μάτριξ του σταδίου “Ράικο Μίτιτς” εμφανίστηκε η ελληνική σημαία με το σήμα του πένθους.
Οπαδοί Μπεσίκτας

Τη συμπαράσταση τους στους Έλληνες που δοκιμάζονται από τη φωτιά στην ανατολική Αττική με τραγικό απολογισμό 91 νεκρούς και 25 αγνοούμενους, εξέφρασαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας.
Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πανό, γραμμένο στα ελληνικά όπου αναφέρει: «Ο πόνος (σ.σ. προφανώς εννοεί ο πόνος σας) δικός μας πόνος», δίπλα σε μία ζωγραφιά ενός παιδιού που κλαίει.

Πηγή:  ant1news.gr, http://www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.