Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Προκήρυξη θέσης εργασίας στο Γενικό Προξενείο Μονάχου

Προκηρύσσεται μία θέση Ιδιαιτέρας Γραμματέα στο Γενικό Προξενείο Μονάχου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας, αποκλειστικής εργασίας, σύμφωνα με τον Ν. 3566/2007 «Περί Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών» άρθρο 149.

α) Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο
έτος ηλικίας και να μην υπερβαίνουν το 60ο έτος.
β­) Η προκήρυξη απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου, τα οποία διαθέτουν ελληνική ή γερμανική υπηκοότητα και διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία. Τυχόν άλλη υπηκοότητα δύναται να εξεταστεί, εφόσον πιστοποιείται νόμιμη διαμονή στη Γερμανία με δυνατότητα εργασίας.
γ) Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές. 
δ) Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: 
· Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών,
· Άριστη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή,
· Άριστη γνώση της γερμανικής και ελληνικής γλώσσας.
· Προθυμία, εργατικότητα και πνεύμα συνεργασίας. 

Κατά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη προϋπηρεσίας, η γνώση επιπλέον γλωσσών, η πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης και η ύπαρξη άλλων συναφών, με την συγκεκριμένη θέση, προσόντων. Επίσης είναι απαραίτητη η διάθεση για εργασία πέραν του ωραρίου, εφόσον αυτό απαιτηθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με βιογραφικά στοιχεία και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Γενικό Προξενείο Μονάχου στο ΦΑΞ 089-409626, στην ηλεκτρονική διεύθυνση grgencon.mun@mfa.gr ή στην διεύθυνση του Γενικού Προξενείου (Möhlstr. 22, 81675 München). 
Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι 14.8.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.