Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ευανθία Ρεμπούτσικα: Ένα συγκινητικό μήνυμα για την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μόναχο

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες συνθέτριες που γράφει μουσική για ταινίες, ορχηστρική μουσική και τραγούδια μας έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση στις 8 Δεκεμβρίου στο Μόναχο

"Να μια γενναιόδωρη και γεμάτη αγάπη πρωτοβουλία, που όταν την έμαθα γέμισα με χαρά και υπερηφάνεια! 
Στις 8 Δεκεμβρίου, οι Έλληνες του Μονάχου ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου τα έσοδά της θα δοθούν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» στον Βόλο. Ένα ίδρυμα που φροντίζει παιδιά με νοητική υστέρηση, ψυχικές διαταραχές, επιληψία, αυτισμό κ.λ.π. 

Μάλιστα είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση και κάθε φορά τα χρήματα που συγκεντρώνονται δίνονται και σε ένα ίδρυμα για παιδιά της πατρίδας μας. Στέλνω πολλές ευχές στους Έλληνες στο Μόναχο και τους συγχαίρω για αυτή την προσφορά. Μια προσφορά που πηγάζει από τηνκαρδιά τους.  

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι συμπατριώτες μας  σε όλο τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μας, στο πλευρό της Ελλάδας.

Και επειδή από μικρή ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ‘νόστος’ και πως μπορεί να νιώθει κανείς μακριά από την πατρίδα. Τους στέλνω λοιπόν το μήνυμα ότι και εγώ είμαι και θα είμαι δίπλα τους. 

Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά συγχρόνως και τόσο κοντά!"

Την ευχαριστούμε θερμά 

Tι είναι η φιλανθρωπική μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.