Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Giacomo Klein: Έρευνα σε 4 πόλεις της Βαυαρίας: " Τι αλλάζει στη μητρική μας γλώσσα μετά από κάποια χρόνια διαμονής στο εξωτερικό

Αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητοί Έλληνες από τη Βαυαρία,

Μετά το πρώτο στάδιο της έρευνάς μου, θα βρεθώ ξανά κοντά σας για να συνεχίσω τη δουλειά μου πάνω στα ελληνικά των Ελλήνων στη Γερμανία. Σκοπός της διδακτορικής μου διατριβής είναι η εντόπιση και η ανάλυση κάποιων φαινομένων που αλλάζουν στη μητρική σας
γλώσσα μετά από κάποια χρόνια διαμονής στο εξωτερικό.

Οι επόμενες συναντήσεις μας σε Μόναχο, Νυρεμβέργη και Augsburg θα γίνουν:

· το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 9.00 έως τις 12.00 στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Edmund-Rumpler-Str. 9, München)

· την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 16.30 έως τις 19.00 στην αίθουσα δίπλα στην Ενορία Αγίου Απ. Πάυλου (Obere Kanalstr. 35, Nürnberg)
· το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου από τις 16.00 έως τις 19.00 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στην αίθουσα δίπλα στον Ναό Αγίου Παντελεήμονος (Max-von-Laue-Str. 15, 86156 Augsburg). 

Μαθαίνετε τώρα για την έρευνα και σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος; Κανένα πρόβλημα, σας περιμένω με όλο το απαραίτητο υλικό για τη συμμετοχή σας!

Αν ήρθατε στη Γερμανία μετά τα 17 σας και έχετε τουλάχιστον 7 χρόνια διαμονής στη Γερμανία είσαστε οι ιδανικοί υποψήφιοι για την έρευνα!

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω mail (giacomok@enl.auth.gr)

Σας χαιρετώ και ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.