Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Το σχέδιο για την επανέναρξη της σεζόν της Bundesliga

Χθες συναντήθηκαν στη Βρέμη οι Υπουργοί Αθλητισμού των ομόσπονδων κρατιδίων και αποφάσισαν ότι "δεν έχουν αντίρρηση να διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους οι ποδοσφαιρικοί αγώνες  .

Σε ημερομηνία επανέναρξης της σεζόν δεν κατέληξαν αλλά αυτό σχεδιάζεται για μέσα με τέλη Μαίου και αφορά τις τρεις κατηγορίες ποδοσφαίρου, το κύπελλο ποδοσφαίρου καθώς και
τους αγώνες Bundesliga γυναικών.

Θα υπάρξουν σχετικές προϋποθέσεις υγιεινής που θα τεθούν στις ομάδες όπως ολιγομελή τηλεοπτικά συνεργεία, ευθύνη για μη συγκέντρωση φίλαθλοι στον περιβάλλοντα χώρο κ.α..ανέφερε η Υπουργός Αθλητισμού της Βρέμης Anja Stahmann

Ταυτόχρονα, επιτροπή της DFL (θυγατρική της Ομοσπονδίας που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση των κατηγοριών) ετοίμασε ένα σχέδιο διεξαγωγής των αγώνων το οποίο δημοσίευσε το Spiegel.

Σύμφωνα με το σχέδιο τα γήπεδα θα χωριστούν σε 3 ζώνες στις οποίες δεν θα μπορούν να παραβρεθούν στην καθεμία από αυτές πάνω από 100 άτομα. Επιπλέον υπολογίζουν 98 άτομα μεταξύ των οποίων 22 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, 18 αναπληρωματικούς, και 5 διαιτητές. 

Tην Πέμπτη συνεδριάζει η DFL αλλά η απόφαση για την ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων είναι θέμα της πολιτείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.