Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Bild: Tώρα υπάρχουν ελπίδες και αυτές έρχονται από την Ελλάδα (για να μη χαθούν οι διακοπές)

«Mεγάλη ανησυχία για τις καλοκαιρινές διακοπές!», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild δίνοντας ταυτόχρονα και τη λύση.

«Αν και το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, φέτος τα σχέδια των διακοπών συνεχίζουν να εκκρεμούν καθώς με την πανδημία του κορωνοϊού εκατομμύρια πολίτες δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση εν μέσω πανδημίας της νόσου Covid-19». 


Η κυβέρνηση του Βερολίνου εξέδωσε παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία για τους τουρίστες μέχρι τουλάχιστον τις 14 Ιουνίου. «Οι Γερμανοί δεν πρέπει όμως να συνεχίσουν να ανησυχούν για τις διακοπές τους καθώς μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα, μία χώρα τους δίνει ελπίδα! Η Ελλάδα», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Bild».

H εφημερίδα στηρίζεται σ ένα σχέδιο της Ελλάδας για τον τουρισμό που θα αφορά τα ξενοδοχεία, την κρουαζιέρα, αεροπλάνα και μάλλον θα στηρίζεται σε "διαβατήρια υγείας"

Ελλάδα βλέπει και ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας

"Θα μιλήσουμε με διάφορες χώρες όταν χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα. Η Γαλλία θα χαλαρώσει τα μέτρα στις15 Μαίου, εμείς στις 11. Θα μιλήσουμε και με Βέλγιο και Ολλανδία. Αλλά και η Ελλάδα, που ξεπέρασε σχετικά καλά την πανδημία" Θα δούμε τα σχέδια και μετά θα δούμε πότε θα ανοίξουν τα σύνορα" δήλωσε ο Armin Laschet


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.