Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Διαδικτυακά κάλαντα της Βοστώνης για φιλανθρωπικό σκοπό

Η ομάδα των 80 καλαντιστών, την οποία συντονίζουν εδώ και 40 χρόνια ο ακαδημαϊκός κ. Νίκος Μαδιάς, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, κ. Βασίλης Ζαννής και ο καθηγητής του  Emerson College  κ. Μανώλης Παράσχος, επισκέπτεται κάθε χρονιά σπίτια Ομογενών και τραγουδάει τα Κάλαντα για έναν ιερό σκοπό: τη στήριξη του  Hellenic
Cardiac Fund, που ίδρυσε η οικογένεια  Pappas  και το οποίο, εδώ και δεκαετίες, βοηθά στην περίθαλψη στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης παιδιών από την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν καρδιολογικά προβλήματα.   Οι Καλαντιστές τραγουδούνε τα Κάλαντα και επισκέπτονται και το σπίτι του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη, κου Στράτου Ευθυμίου, που συμμετέχει όλα τα τελευταία χρόνια στην πρωτοβουλία των Ομογενών.

Φέτος το παρών έδωσε ο κ. Γ. Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Οι Καλαντιστές επισκέφτηκαν διαδικτυακά πάνω από 50 σπίτια Ομογενών, όπου παιδιά και μεγάλοι έψαλαν τα Κάλαντα και ανανέωσαν το καθιερωμένο ραντεβού για του χρόνου με την ελπίδα να τα πούνε όλοι μαζί από κοντά, συνεχίζοντας την παράδοση και υπηρετώντας έναν αξιέπαινο φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: Δελτίο τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.