Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Παρέλαση Στουτγάρδης: Mεταφέρεται στο Φθινόπωρο

Με ανακοίνωσή της η "επιτροπή παρέλασης Στουτγάρδης" έκανε γνωστό ότι "οι περιορισμοί που έχουν αποφασιστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της  Γερμανίας επέβαλαν την μεταφορά  της  εκδήλωσής μας στο Φθινόπωρο 2021".

Η περέλαση αποτελεί πρωτοβουλία ελληνικών συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικών συλλόγων και ελληνικών κοινοτήτων της Γερμανίας και έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα των αντίστοιχων εκδηλώσεων σε μεγάλες πόλεις ανά την υφήλιο. "Το αίτημα μας για την παρουσία Αγήματος Ευζώνων της  Προεδρικής Φρουράς έγινε αμέσως δεκτό από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχθούμε την περηφάνεια της πατρίδας μας στην Γερμανία" αναφέρει στη σημερινή της ανακοίνωση η επιτροπή.

Στο δελτίο τύπου η επιτροπή επισημαίνει επίσης "Η ανακοίνωση διεξαγωγής της παρέλασης στην πόλη της Στουτγάρδης δημιούργησε ένα μεγάλο κύμα ενθουσιασμού και χαράς στον ελληνισμό της Γερμανίας και όχι μόνο. Λάβαμε μηνύματα από όλα τα μέρη του κόσμου, μηνύματα συγκίνησης, περηφάνιας και χαράςγια το μοναδικό γεγονός που θα πραγματοποιηθείστην καρδιά της Ευρώπης από την ομογένεια.

Η Παρέλαση Στουτγάρδης μας έκανε όλους σε μια μέρα να γίνουμε μία φωνή και να αποκτήσουμε έναν κοινό στόχο. Όλοι μαζί αποφάσισαμε να συμπορευτούμε και να πραγματοποιήσουμε μία εκδήλωση που δεν έχει προηγούμενο". 

Επιτροπή Παρέλασης Στουτγάρδης

Οργανωτική Επιτροπή Παρέλασης Στουτγάρδης Email επικοινωνίας: info@parelasi-stuttgart.de Τηλέφωνο επικοινωνίας:0049-7151-15114 ( Δευτέρα 18-20μμ, Τρίτη9-11πμ, Σάββατο 9-11πμ)

Τραπεζικός Λογαριασμός: Volksbank Stuttgart, DE76600901000282088008

Σύλλογος Γ&K Φοΐερμπαχ Στουτγάρδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.