Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ένωση Δημοσιογράφων: Κριτική στο ZDF για Έρικσεν

Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Δημοσιογράφων (DJV)  Frank Überall επέκρινε το κρατικό κανάλι ZDF για  τις εικόνες αμέσως μετά την κατάρρευση του Ερικσεν. 

"Βρίσκω απαράδεκτο ότι η ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση έδειχνε την ανάνηψη του ποδοσφαιριστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ανεύθυνο και έρχεται σε αντίθεση με τη δημοσιογραφική ηθική", δήλωσε ο Überall και πρόσθεσε: "Το ZDF είναι υποχρεωμένο να επεξεργαστεί αυτήν την λανθασμένη απόφαση. "

Να απολογηθεί για τα πλάνα του Κρίστιαν Έρικσεν, μετά την πτώση του στο γήπεδο θέλησε το BBC.

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στο BBC σχετικά με τα πλάνα που επέλεξε να δείξει στους τηλεοπτικούς δέκτες, για τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο μετά την κατάρρευση του 29χρονου Δανού μεσοεπιθετικού συνέχισε την κάλυψη δείχνοντας πλάνα του Έρικσεν.

Τα παράπονα ήταν τόσα πολλά που το BBC αναγκάστηκε να απολογηθεί στον κόσμο.

«Απολογούμαστε σε όσους αναστατώθηκαν από τις εικόνες που μεταδώσαμε. Σε μία μετάδοση αγώνα, που ελέγχεται από την UEFA, μόλις ο αγώνας διεκόπη, αμέσως βγάλαμε τα πλάνα από την δική μας μετάδοση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος στη θεωρία συνομωσίας σχετικά με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και τον κορωνοϊό έβαλε ο πρόεδρος της Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα

« Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους ».

Διαβάστε επίσης

Kρίστιαν Έρικσεν: Ο αρχηγός του, Σίμον Κιάερ, του έσωσε τη ζωή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.