Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ η αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα

Τα γερμανικά ΜΜΕ δεν άφησαν απαρατήρητη την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα. Ήδη υπάρχουν αναφορές σε δημοσιεύματα για τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας (πριν από λίγο) σύμφωνα με τις οποίες η νυχτερινή διασκέδαση θα επιτρέπεται αποκλειστικά με καθήμενους – και την απειλή για «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση σ όσους παραβιάζουν τη συγκεκριμένη οδηγία που θα ισχύει από την Πέμπτη.

αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται και στον μέσο όρο ηλικίας των ατόμων που ήταν την τελευταία εβδομάδα θετικοί στον κορωνοιό (27 ετών) γεγονός που συνδυάζεται με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Γεγονός πάντως είναι ότι η αύξηση των κρουσμάτων έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό. 

Όλα τα στοιχεία που προέκυπταν από του μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες έδειχναν ότι οι φετινοί επισκέπτες θα "μεταθέσουν" τις διακοπές τους για τέλη Αυγούστου / Σεπτέμβριο γεγονός που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν σε ακυρώσεις αν η εικόνα της χώρας μας σε επίπεδο κορωνοιού συνεχίζει να είναι αρνητική.

Μπορεί μια ένταξη της Ελλάδας στις "επικίνδυνες χώρες" να μην αλλάζει με τα σημερινά δεδομένα κάτι σε πρακτικό επίπεδο (τεστ κ.α.) σίγουρα λειτουργεί αποτρεπτικά για τους υποψήφιους επισκέπτες.

Δορυφόρος 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.