Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Γερμανία: Η Μέρκελ μπαίνει στην προεκλογική μάχη

Η καγκελάριος Μέρκελ συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά στον προεκλογικό αγώνα προκειμένου να ενισχύσει τη συντηρητική συμμαχία της, συμμετέχοντας σε προεκλογική εκδήλωση. 

Εθνικές εκλογές στην Γερμανία 2021
Φωτο: Bundesregierung

Στην προεκλογική εκδήλωση στο Tempodrom του Βερολίνου, η Μέρκελ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Λάσετ επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα πολιτικό που καθοδηγείται από τις χριστιανικές αξίες και είναι αφοσιωμένος στο να «χτίζει γέφυρες» μεταξύ των ανθρώπων.

Από τις ίδιες αξίες θα καθοδηγείται ως καγκελάριος, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος

«Ήταν πάντα σημαντικό για εκείνον για θέτει την ατομική κα αναπαλλοτρίωτη αξιοπρέπεια στο επίκεντρο όλων», υπογράμμισε η Μέρκελ.

«Είμαι βαθιά πεπεισμένη» πως «με αυτή τη στάση θα υπηρετήσει τους Γερμανούς ως καγκελάριος», συμπλήρωσε η Άγγελα Μέρκελ, η οποία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία.

Τα ποσοστά της συμμαχίας CDU/CSU καταγράφουν μεγάλη πτώση στις προθέσεις ψήφου των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου με ποσοστά 22% και 23% έναντι περίπου 30% πριν από μερικές εβδομάδες (Στις αρχές του έτους σε 36%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.