Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Κρήτες Ευρώπης: Διαδικτυακό Μαραθώνιο Αλληλεγγύης

Διαδικτυακό Μαραθώνιο Αλληλεγγύης προς στήριξη των σεισμοπλήκτων διοργανώνει η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης την Τετάρτη 29.12.21 και ώρα 18:30  Γερμανίας/19:30 Ελλάδος, μέσω Facebook-Live από τη σελίδα της Παγκρητικής Ομοσπονδίας https://www.facebook.com/PancretanAssociation/ σε συνεργασία με το Σύλλογο Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας η Ελπίδα, και με τη συμμετοχή της Μητρόπολης, της Περιφέρειας και των Δήμων Αρκαλοχωρίου και Αρχανών/Αστερουςίων. 

Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και την ευαισθητοποίηση για οικονομική βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν εκπρόσωποι από την Μητρόπολη, την  Περιφέρεια, τους Δήμους το Σύλλογο Σεισμοπλήκτων και όσους προσφέρουν εθελοντισμό, ενώ θα προβληθούν βίντεο και εικόνες από την περιοχή. Ταυτόχρονα θα μπορούν οι θεατές να συνδράμουν άμεσα οικονομικά με κατάθεση σε λογαριασμό που  θα προβάλλεται.  

 «Ο μεγάλος Σεισμός της 27.09.21 και οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που ακολούθησαν άλλαξαν δραματικά τη ζωή χιλιάδων συμπατριωτών μας στο Αρκαλοχώρι και τα αστερούσια καθότι καταστράφηκαν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους και έμειναν με μιας άστεγοι. Παρά την μέριμνα της πολιτείας και την ουσιαστική βοήθεια πολλών δωρητών και εθελοντών, οι ελλείψεις που υπάρχουν εξακολουθούν να είναι μεγάλες.  Τις Άγιες αυτές μέρες, ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στηρίζοντας οικονομικά τους συνανθρώπους μας, χαρίζοντας τους ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους και το συναίσθημα της αλληλεγγύης», είπε η πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ευτυχία Όλοφσον-Σαβιολάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.