Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Μόναχο: Ανακοίνωση οργανωτικής επιτροπής 7ης δράσης

Ανακοίνωση οργανωτικής επιτροπής 7ης δράσης αλληλεγγύης (φιλανθρωπικής) συλλόγων και φορέων Μονάχου 2021

ELIZA, δικαίωμα στη ζωή,

Αγαπητοί φίλοι,

Χθες ολοκληρώθηκε και επίσημα η 7η δράση μας. Θέλουμε πρώτα απ όλα να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και δωρητές αλλά και όσους βοήθησαν στην δράση μ άλλους τρόπους όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες, σχεδιασμό πλακάτ, εντύπων, λογότυπων, συμμετοχή στη δημοπρασία κ.α.

Δυστυχώς και φέτος οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν τη διοργάνωση εκδήλωσης και έτσι περιοριστήκαμε μόνο στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού και την πώληση κουπονιών.

Μεγαλύτερη όμως σημασία για εμάς όλους έχει η συλλογική δράση και η κοινή κινητοποίηση των οργανωμένων φορέων του Ελληνισμού του Μονάχου και των περιχώρων και αυτό επιτεύχθηκε και φέτος όπου κάθε σύλλογος και φορές είχε τη δική του ξεχωριστή συμβολή. 

Το Σαββατοκύριακο υπολογίζουμε να ανακοινώσουμε αφενός το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε αφετέρου και άλλα στοιχεία όπως κατάλογο δωρητών /χορηγών και παραστατικών στοιχείων.

Όπως είναι γνωστό φέτος OΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ (δηλ. δεν υπάρχουν έξοδα που αφαιρούνται) θα δοθούν στα ιδρύματα 

α) "δικαίωμα στη ζωή" Μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα το Ηράκλειο που έχει σαν σκοπό την πραγματοποίηση ενεργειών που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους.

β) Το προγιέκτ του Ιδρύματος ELIZA που αφορά την προσπάθεια να διαμορφώσει γραμμή στήριξης για κάθε παιδί που θέλει να καταγγείλει περιστατικό κακοποίησης

Επίσης, ένα ποσοστό 15% από ταέσοδα θα δοθεί στο γερμανικό ίδρυμα στο κρατίδιο της Ρηνανίας - Παλατινάτο και συγκεκριμένα στο Kinderschutzbund Ahrweiler περιοχή που επλήγει από τις μεγάλες πλημμύρες του Ιουλίου

Σας ευχαριστούμε όλους

YΓ Όλα τα στοιχεία θα δημοσιεύονται στη σελίδα https://www.doryforos.org/7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.