Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Οι ταινίες του Greek Film Festival στην Φρανκφούρτη

To The Greek Film Festival in Berlin "ταξιδεύει" στην Φρανκφούρτη για δύο μέρες! 

Τhe Greek Film Festival in Berlin GOES FRANKFURT, στις 17&18 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο El Dorado, με μια επιλογή πέντε ταινιών από το πρόγραμμα της 7ης διοργάνωσης του φεστιβάλ του Βερολίνου τον περασμένο Μάρτιο.

Η μεταφορά του φεστιβάλ σε άλλες πόλεις αποτελεί σημαντικό στόχο των διοργανωτών. «Υπάρχει ένα ευρύ γερμανικό και ξένο κοινό, γενικότερα, που ενδιαφέρεται για την ελληνική κινηματογραφία και θεματολογία, επιθυμεί να βλέπει ελληνικές ταινίες των μεγάλων φεστιβάλ του κόσμου, αλλά και άλλες καλές ταινίες, τις οποίες δεν έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει αλλού, πάρα μόνο στο φεστιβάλ μας. Και βέβαια υπάρχει ένα ευρύ ελληνόφωνο κοινό κρυμμένο σε κάθε γωνιά της Γερμανίας που διψάει να παρακολουθήσει θέαμα στην γλώσσα του. Ετσι, το ελληνικό φεστιβάλ ...πάει Φρανκφούρτη και σκοπεύει να μείνει και να μεγαλώνει και εκεί» σημειώνουν οι διοργανωτές.

To πρόγραμμα του The Greek Film Festival in Berlin goes Frankfurt:

- Σμύρνη μου αγαπημένη του Γρηγόρη Καραντινάκη

- .DOG της Γιάννας Αμερικάνου

- Αγέλη Προβάτων του Δημήτρη Κανελλόπουλου

- Αόρατοι της Μαριάννας Κακαουνάκη

- Ενθύμιον του Νίκου Ζιώγα

Στην διοργάνωση πρόκειται να παραστούν εκπρόσωποι των ταινιών για Q&A μετά τις προβολές. Περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις θα βρίσκετε στο thegreekfilmfestivalinberlin.com και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ. Oι αιτήσεις συμμετοχής και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης 8ης διοργάνωσης του The Greek Film Festival in Berlin θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.