Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΟΤ: Δυναμική προώθηση της Ηλείας στην Γερμανία

Eκπρόσωποι 13 γερμανικών τουριστικών πρακτορείων επισκέφθηκαν την περιοχή της Ηλείας από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Από την παρουσίαση της προϊσταμένης της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, Νικολέτας Λεκανίδη,
στο ειδικό workshop για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Το ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) υλοποίησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Tour Operator LMX, την αεροπορική εταιρεία Condor και την Aldemar, με στόχο τη γνωριμία των Γερμανών επαγγελματιών με τον προορισμό και την περαιτέρω προώθησή του στη γερμανική αγορά.

Κατά την έναρξη του ταξιδιού διοργανώθηκε ειδικό workshop υπό την επιμέλεια του προϊσταμένου του Τμήματος Σχεδιασμού και Τουριστικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Λαυρέντη Βασιλειάδη, με  αναλυτικές παρουσιάσεις για το τουριστικό προϊόν της περιφέρειας, σε επίπεδο αεροπορικών συνδέσεων, προσφερόμενων πακέτων διανυκτερεύσεων και προτάσεων γνωριμίας με την αυθεντική Ηλεία.

Στη συνέχεια, οι Γερμανοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Αρχαία Ολυμπία, στην κοιλάδα του Αλφειού ποταμού και στο Κατάκολο, να επισκεφθούν οινοποιείο βιολογικής καλλιέργειας στο χωριό Λαντζόι, όπου δοκίμασαν κρασιά της περιοχής και ενημερώθηκαν διεξοδικά για την ιστορικότητα των αυτόχθονων ποικιλιών αμπέλου, και να γευτούν εδέσματα της τοπικής κουζίνας. Τέλος, συμμετείχαν στη διαδικασία παρασκευής ελληνικών συνταγών με αυθεντικά τοπικά προϊόντα σε γαστρονομική εκδήλωση από την Aldemar.

Πηγή: ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.