Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών: Επετειακή συναυλία

Η Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών το 2023 συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στις Βρυξέλλες και γιορτάζει με μια μεγάλη επετειακή συναυλία.

Όλοι θα είναι εκεί για να ταξιδέψουν μαζί της στα 10 χρόνια της πορείας της με σταθμούς τραγούδια από την ελληνική παράδοση, τραγούδια που η ΕΧΒ τραγούδησε με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν κατά καιρούς σε σκηνές των Βρυξελλών και τραγούδια Ελλήνων συνθετών που έχει αγαπήσει το κοινό, a capella και με συνοδεία μουσικών οργάνων.

Έχουν προσκληθεί και θα εμφανιστούν μαζί με τη χορωδία στη σκηνή γνωστοί μουσικοί και τραγουδιστές που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες (Πάνος Γουργιώτης, Γιούλη Ασημακοπούλου, Αλέξανδρος Σαρακενίδης, Μελίνα Τσινάβου, Ανδρέας Μάντζαρης, Κώστας Θεοχάρης, Frans De Clerqk, Ελένη Πετρίδου, Δέσποινα Κορνηλάκη, Βαγγέλης Χαραμής κ.α.).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο στηρίζοντας τις κοινωνικές δράσεις θα διαθέσει μέρος του αντιτίμου του εισιτηρίου στον αγώνα ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση με την υποστήριξη της διεθνούς ένωσης “Femmes d’ Europe aisbl”

«10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ»

Επετειακή Συναυλία 

ΧΩΡΟΣ: ESPACE LUMEN

28/01/2023, ΩΡΑ : 19:30

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ -ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 25,00€ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.