Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Αμβούργο: Πυρκαγιά στο χώρο αποσκευών αεροπλάνου

Μεγάλη επιχείρηση στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. Ένα αεροσκάφος A321 της Turkish Airlines ανέφερε πυρκαγιά στο χώρο αποσκευών. Το αεροσκάφος, που μετέφερε 164 άτομα, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Στις 7:42 π.μ. της Πέμπτης, ένα αεροσκάφος A321 της Turkish Airlines, στο οποίο επέβαιναν 164 άτομα, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Αμβούργου. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, σήμανε συναγερμός. Οι ανιχνευτές του επιβατικού αεροσκάφους εντόπισαν φωτιά στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους. 

Το αεροσκάφος επέστρεψε αμέσως στο αεροδρόμιο της Χανσεατικής πόλης. Προσγειώθηκε "με ασφάλεια" στις 08:02 π.μ. Ένα μεγάλο τμήμα προσωπικού έκτακτης ανάγκης παρέλαβε το αεροσκάφος (12 ετών). Μια μεγάλη σκάλα έκτακτης ανάγκης κυλήθηκε αμέσως στο αεροσκάφος για να το εκκενώσει.

Το γεμάτο καπνό αμπάρι του αεροσκάφους ελέγχεται από πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο καπνός προκλήθηκε από διαρροή υγρών κατά τη διατήρηση ζεστών τροφίμων στο αεροσκάφος. Οι μέχρι στιγμής μετρήσεις της θερμοκρασίας έδειξαν θερμοκρασία περίπου 60 °C στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Πηγή: 24hamburg.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.