Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Οφθαλμαπάτη: Το τεστ που δείχνει πολλά για την ερωτική σας ζωή

 Αυτή η διάσημη οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου λέγεται ότι αποτελεί τεστ για τη σχέση σας και αποκαλύπτει πώς επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας. Το «Le Baise» (ο γάμος) είναι ένα πολύ γνωστό έργο τέχνης της Ρωσο-Πολωνής καλλιτέχνιδας Sonia Lewitska που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα.

Η εικόνα απεικονίζει το περίγραμμα ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αγκαλιάζονται.

Εδώ και χρόνια υπάρχει η θεωρία ότι το πρόσωπο που βλέπεις πρώτα στην εικόνα – τον άνδρα ή την γυναίκα – δίνει πληροφορίες για την ψυχολογία σας, την ερωτική σας ζωή, ακόμη και τον… βαθμό ειλικρίνειά σας.

Υποστηρίζεται ότι αν κάποιος δει πρώτα τον άνδρα στην εικόνα, μπορεί να σημαίνει ότι έχει έναν άνδρα (ή άνδρες) στον μυαλό του, είτε επειδή είναι ενοχλημένος με έναν συγκεκριμένο άνδρα είτε λαχταράει έναν.

Αντίστροφα, αν κάποιος δει πρώτα την γυναίκα στην εικόνα, μπορεί να σημαίνει ότι σκέφτεται μια γυναίκα (ή γυναίκες), είτε επειδή έχει μια συγκεκριμένη γυναίκα στο μυαλό του είτε επειδή την επιθυμεί.

Βλέποντας την γυναίκα πριν από τον άνδρα στην εικόνα, υποδηλώνει επίσης ότι είναι πιθανό να είστε πιο ανοιχτοί και ευθείς με τον σύντροφό σας.

Πιθανώς εκτιμάτε τις ειλικρινείς συζητήσεις για τα συναισθήματα σας και πιστεύετε ότι αυτό είναι ένας βασικός παράγοντας για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι μπορεί να απογοητευτείτε ή να αγανακτήσετε εάν αυτό δεν είναι αμοιβαίο.

Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος δει πρώτα τον άνδρα στην φωτογραφία, μπορεί να είναι πιο συγκρατημένος άνθρωπος και να παλεύει με την επικοινωνία.

Αυτοί οι άνθρωποι ίσως δυσκολεύονται να είναι ειλικρινείς και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, αλλά το να κλείνονται στον εαυτό τους, θα μπορούσε να προκαλέσει αισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης στις σχέσεις τους.

Πηγή: enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.