Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΥΠΕΞ:Tοποθέτηση νέων πρεσβευτών

Πηγή: www.liberal.gr

Η απόφαση του Ανώτατου Υπηρεσιακού 

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας στην Κεντρική Υπηρεσία:

Χ. Λάζαρης από Άγκυρα, Α. Παπαδοπούλου από Ουάσιγκτον, Θ-Π.Αγγελάτου από Λιουμπλιάνα, Μ. Διαμαντοπούλου από ΜΑ ΟΥΝΕΣΚΟ, Α. Κόϊκα από Βιέννη, Α. Φρυγανάς από Στοκχόλμη, Κ .Πιπερίγκος από Κουβέϊτ, Γ. Παπακώστας από Καμπέρρα, Δ. Παπανδρέου από Σεράγεβο, Α. Παπακώστας από θέση Πρέσβη Συμβούλου ΜΑ ΟΗΕ, Α. Παπαιωάννου από ΜΑ Γενεύης.

Από την Κεντρική Υπηρεσία σε Αρχή της Εξωτερικής Υπηρεσίας:

Ν. Γαριλίδης σε πρεσβεία Τρίπολης, Λ. Μακρής σε Λιουμπλιάνα, Γ. Ηλιόπουλος σε Βιέννη, (ανάκληση απόφασης για μετάθεση σε Βερολίνο), Ι. Ευθυμιάδου σε Σεράγεβο, Σ. Βενιζέλος σε Καμπέρρα (ανάκληση απόφασης μετάθεσης σε Μοντεβιδέο), Τ. Καταπόδη σε Ραμπάτ, Ν. Πιπερίγκος σε Σαντιάγκο, Α. Χαζίρογλου σε Ντακάρ, Α.Παπαδόπουλος σε Κινσάσα, Κ. Κούτρας σε Γ.Π. Κωσταντινουπολης, Γ. Βλαχάκης  σε θέση Πρέσβη Συμβούλου ΜΑ ΝΑΤΟ, Χ. Σοφιανόπουλος σε Ερεβάν, Π. Κωνσταντινοπούλου σε θέση Πρέσβη Συμβούλου πρεσβεία Βερολίνου.

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας σε Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας:

Α. Νασίκα από Μόσχα σε Ουάσιγκτον, Α. Ξαγοράρη από Βέρνη σε Μόσχα, Ε. Παϊζης - Παραδέλλης από Σαντιάγκο σε Μοντεβιδέο, Σ. Γραμματά από Βουκουρέστι σε Βρυξέλλες, Λ. Φουντουλάκη από Βηρυτό σε Στοκχόλμη, Ι. Γκίκας από θέση πρέσβη συμβούλου ΜΑ Ε.Ε. σε ΜΑ Γενεύης, Θ. Μπιζάκης από θέση Πρέσβη Συμβούλου σε Ουάσιγκτον στην Άγκυρα, Ε. Τουρνάκης από Ερεβάν σε Ρίγα, Ι. Πλώτας από Αμπούτζα σε Κουβέϊτ (ανάκληση απόφασης μετάθεσης σε Κεντρική Υπηρεσία, Ε-Γ Κωστόπουλος από Ντακάρ σε θέση πρέσβη Συμβούλου ΜΑ Ε.Ε.,Δ. Κουκουλόπουλου από Ρώμη σε Βηρυτό, Ε. Γραμματίκα από θέση συμβούλου πρεσβείας Χάγης σε Βουκουρέστι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.