Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο στο λιμάνι ασθενείς του νοσοκομείου

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για την Αλεξανδρούπολη, με την φωτιά να απειλεί πολλές περιοχές που βρίσκονται γύρω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που εκκενώθηκε τα μεσάνυχτα.

Στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται το ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» στο οποίο πλέον φιλοξενούνται 90 από τους συνολικά 204 ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με τους υπόλοιπους να έχουν μεταφερθεί σε άλλα νοσοκομείο.

Στο ferry boat που επιτάχθηκε από τα ξημερώματα της Τρίτης νοσηλεύονται 30 άτομα από τη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Οι εικόνες τόσο από το λιμάνι της πόλης όσο και από το νοσοκομείο είναι αποκαρδιωτικές καθώς βρέχει στάχτη την ώρα που πυκνά σύννεφα καπνού κάνουν δύσκολη την όλη κατάσταση.

 Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ενώ έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.

Απομακρύνθηκαν 130 ηλικιωμένοι από δύο γηροκομεία

 Περίπου 130 ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν προληπτικά από το Ιωακείμιο γηροκομείο και το Σταυρίδειο εκκλησιαστικό ίδρυμα χρονίως πασχόντων της Ι. Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή της δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.