Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Γερμανία: Δολοφονία 14χρονου - Σύλληψη συμμαθητή του

 Αφού βρέθηκε νεκρός ένας 14χρονος στο Lohr am Main (μεταξύ Würzburg και Aschaffenburg), η αστυνομία υπέθεσε γρήγορα ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Εν τω μεταξύ, ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν άλλο 14χρονο - με την επείγουσα υποψία δολοφονίας.

Ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση. Εν τω μεταξύ, προσδιορίστηκε και η αιτία θανάτου: Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεκροψία έδειξε ότι ο 14χρονος νεαρός σκοτώθηκε από τραύμα πυροβολισμού. Τόσο το θύμα όσο και ο ύποπτος φέρονται να φοιτούσαν στην 8η τάξη του γυμνασίου.

Η αστυνομία κατέσχεσε ένα όπλο στο διαμέρισμα του υπόπτου. Προηγουμένως, ο ύποπτος δράστης είχε δώσει κατάθεση στον ανακριτή και είχε κατονομάσει την κρυψώνα του φονικού όπλου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 14χρονος ύποπτος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το έγκλημα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο νεαρός περιήλθε στην κατοχή του όπλου. Επίσης, τίποτα δεν είναι γνωστό για το κίνητρο ή το περαιτέρω ιστορικό. "Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ενρίκο Μπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.