Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Τα 4 ζώδια με το μεγαλύτερο πείσμα

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι κοιτούσαν προς τον ουρανό για να εξηγήσουν όσα συνέβαιναν στην Γη. Για εκείνους τα άστρα είχαν όλες τις απαντήσεις την ζωή τους και τα κρίσιμα διλήμματα που αντιμετώπιζαν.

Όλα τα ζώδια έχουν χαρακτηριστικά προσωπικότητας που τα κάνουν μοναδικά. Έχουν ελαττώματα και προτερήματα. Ωστόσο υπάρχουν 4 ζώδια που έχουν μεγάλο πείσμα και πολλές φορές ούτε καν το αναγνωρίζουν.

Τα 4 ζώδια με το μεγαλύτερο πείσμα

  • Ταύρος
  • Αιγόκερως
  • Κριός
  • Σκορπιός
  • Ταύρος

Πραγματικά αν υπήρχε βραβείο του πιο πεισματάρικου ζωδίου ο Ταύρος θα το κέρδισε με διαφορά. Είναι τόσο πεισματάρης που μόλις βάλει κάτι στο μυαλό του δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε χιλιοστό. Γίνονται εφιάλτης σε όσους προσπαθήσουν να τους μεταπείσουν ή να διαπραγματευθούν μαζί τους.

Βέβαια αυτό το πείσμα μπορεί να γίνει προτέρημα, αφού σημαίνει ότι ο Ταύρος είναι επίμονος και δεν τα παρατάει εύκολα. Αν και δεν μπορείτε πάντα να τα βγάλετε πέρα μαζί του γνωρίζετε ότι θα παραμείνει στην θέση του και μπορείτε να στηρίζεστε σε εκείνον.

Αιγόκερως

Ως εργασιομανής και ρεαλιστής ο Αιγόκερως είναι ο πιο επιτυχημένος του ζωδιακού. Είναι αποφασιστικός, τελειομανής και του αρέσει ο σχεδιασμός γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να μην είναι και πεισματάρης.

Σε αντίθεση με τον Ταύρο ο Αιγόκερως θα ακούσει την άποψη των άλλων και μπορεί να αποδεχθεί ότι κάνει λάθος. Αρκεί φυσικά να του δοθούν πειστικές, επαρκείς και λεπτομερείς αποδείξεις.

Κριός

Αν ψάχνετε κάποιον να συμφωνεί μαζί σας τότε κάνατε πολύ άσχημα που διαλέξατε έναν Κριό. Είναι ανταγωνιστικός και άκρως πεισματάρης. Στο δικό του σύμπαν υπάρχουν δύο ειδών απόψεις: η δική του και η… λάθος άποψη.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, είναι αρκετά ξεροκέφαλος αλλά μπορεί να υπάρχει και ένα προτέρημα που κρύβεται σε όλο αυτό. Εάν στηρίζεστε στον Κριό για κάτι σοβαρό τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσει ποτέ ή θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για μην συμβεί αυτό.

Σκορπιός

Εντάξει όταν μιλάμε για ζώδια και ελαττώματα ο Σκορπιός σίγουρα θα εμφανιστεί στις περισσότερες από τις λίστες μας. Είναι εκδικητικός, εμμονικός, ελεγκτικός και φυσικά θέλει πάντα να περνάει το δικό του. Συνήθως αρνείται να βάλει την υπερηφάνεια και το πείσμα του στην άκρη γι’ αυτό δυσκολεύεται να φύγει από σχέσεις ή δουλειές που έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Η θετική πλευρά είναι ότι και ο Σκορπιός είναι αποφασιστικός και έχει αυτοπεποίθηση. Έτσι αν βάλει κάτι στο μυαλό του δύσκολα θα αποτύχει. Τώρα αν έχετε επιλέξει να έχετε δίπλα σας έναν Σκορπιό να ξέρετε ότι εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα και να δίνεται λύσεις στα προβλήματα γιατί το πείσμα του συνήθως τον οδηγεί να στυλώνει τα πόδια.

Σκεφτείτε

Τώρα εάν τυχαίνει να είστε ένα από αυτά τα επίμονα ζώδια, υπάρχει μία εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να διαφωνείτε με πείσμα για την παραπάνω αξιολόγηση. Όλοι έχουμε ελαττώματα και προτερήματα. Καλό, όμως, είναι να θυμάστε ότι το πείσμα μπορεί να κουράσει τους αγαπημένους σας, ειδικά εάν δεν είναι το ίδιο πεισματάρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.