Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Λονδίνο: Η Ελλάδα προσελκύει τον τουρισμό πολυτελείας

Η Ελλάδα ως αγορά τουρισμού πολυτελείας παρουσιάστηκε στην καρδιά του Λονδίνου στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Abode2’s Luxury Greece Exclusive Champagne Networking Event», τέλος Νοεμβρίου στην αίθουσα τέχνης UNIT Gallery.

Φωτο: Aπό αριστερά κα Παρασκευή Καμπούρογλου, Γεν. Σύμβ. ΟΕΥ Β’ Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Τσαούσης, Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λονδίνο, κα Ελένη Σκαρβέλη, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμ. Βασιλείου & Ιρλανδίας

Την εκδήλωση «Abode2’s Luxury Greece Exclusive Champagne Networking Event» οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο και βρετανικό περιοδικό Αbode2 που εστιάζει σε θέματα αγοράς ακινήτων πολυτελείας (luxury real estate).

To θεματικό περιοδικό Abode2*, είναι το πρώτο περιοδικό πολυτελών ακινήτων, σύμφωνα με την κατάταξη της Google.

Στόχος της εκδήλωσης, η ενίσχυση των επαφών με την βρετανική αγορά τουρισμού πολυτελείας (luxury tourism) και δεύτερης κατοικίας (second home tourism) στην χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης του επενδυτικού ρεύματος για την τουριστική αγορά της Ελλάδας, όπου η αγορά ακινήτων είναι μείζονος σημασίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Έλληνα Πρέσβυ στο Λονδίνο, κ. Ιωάννη Τσαούση ενώ ακολούθησε καλωσόρισμα των περίπου 250 προσκεκλημένων από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμ. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κ. Ελένη Σκαρβέλη.

Η ελληνική παρουσία πλαισιώθηκε επίσης από το Enterprise Greece, εκπροσώπους επιχειρήσεων όπως η Sky Express, τα Domes Resorts, Elounda Hills αλλά και λοιπές επιχειρήσεις που επενδύουν και δραστηριοποιούνται ενεργά στους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Savills και η Royal Caribbean International.

Πηγή: ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.