Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Το αεροδρόμιο του Βερολίνου προετοιμάζεται για μεγάλο αριθμό επιβατών

Το αεροδρόμιο του Βερολίνου Βρανδεμβούργου προετοιμάζεται για μεγάλο αριθμό επιβατών στην πρωτεύουσα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Από σήμερα έως και τη Δευτέρα, περίπου 250.000 επιβάτες αναμένεται να φτάσουν ή να αναχωρήσουν από το BER για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αεροδρόμιο του Βερολίνου Βρανδεμβούργου προετοιμάζεται για μεγάλο αριθμό επιβατών στην πρωτεύουσα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περίπου 94.000 επιβάτες αναμένεται να φτάσουν στο BER μόνο τη Δευτέρα, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο. "Το Σαββατοκύριακο με τον τελικό του Euro24 είναι περίπου συγκρίσιμο με τις ημέρες ταξιδιού στην αρχή ή στο τέλος των καλοκαιρινών ή φθινοπωρινών διακοπών ή των αργιών", δήλωσε εκπρόσωπος.

Εκτός από τις κανονικές προγραμματισμένες πτήσεις, για τον τελικό έχουν εγγραφεί περίπου 50 πτήσεις τσάρτερ για περίπου 10.000 φιλάθλους. Αυτοί προέρχονται κυρίως από την Ισπανία και την Αγγλία - σε αντιστοιχία με τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες του τελικού. "Τέτοιες πτήσεις οργανώνονται ειδικά για τους φιλάθλους από ποδοσφαιρικές ενώσεις ή διοργανωτές εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων", ανέφερε το αεροδρόμιο.

Πηγή: dpa

Άλλες ειδήσεις για το Euro 2024

Euro 2024: Ποιος θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.