Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου για το 29ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Σίδνεϋ

Η αυλαία του 29ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Σίδνεϋ θα ανοίξει με την ταινία «Άκου ποιος μιλάει», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Νιάρχου, το οποίο αποτελεί μία διοργάνωση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν. Ουαλίας.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Βραδιάς Έναρξης του Φεστιβάλ για το 2024, την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, στις 8:30μμ., στην κινηματογραφική αίθουσα του Palace Cinema Norton St., στο προάστιο Leichhardt του Σίδνεϊ.

Η κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ηλίας Μελέτης, επικεντρώνεται στη ζωή του Φώτη, ενός life coach που βρίσκεται σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τελικά, η φωνή που ακούει στο κεφάλι του αρχίζει να κυριαρχεί, με τον εσωτερικό του μονόλογο να εκφράζεται στις πιο ακατάλληλες στιγμές, προκαλώντας καταστροφικά αποτελέσματα για τη ζωή και την καριέρα του.

«Το 29ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Σίδνεϋ για το 2024 θα ξεκινήσει με μια απροσδόκητη ταινία, που θα προσφέρει στο κοινό μας αυτό που έχουμε τόσο ανάγκη αυτές τις μέρες: γέλιο, χαρά και έναν θετικό παλμό», δήλωσε ο κ. Χάρης Δανάλης, πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας σε σχετικό Δελτίο Τύπου.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα προβολής που περιλαμβάνει μία συναρπαστική σειρά επιλογής ταινιών, με μια ταινία που προσφέρει διασκέδαση μέσω ρεαλισμού, έξυπνων και ξεκαρδιστικών διαλόγων, καθώς και ερμηνειών από ένα εξαιρετικά ταλαντούχο καστ», δήλωσε με τη σειρά της, η πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ και του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Σίδνεϋ κα. Νία Καρτέρη.

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας είναι πλέον διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.