Οι περιφέρειες Κρήτης, Σαρδηνίας Ιταλίας και Βαλεαρίδων νήσων ( Μαγιόρκα, Μινόρκα, Ίμπιζα και Φορμεντέρα) , συνεργάστηκαν και παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους χώρους του Kustermann Haus στο Μόναχο.
Την περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν παραγωγοί ( Λαδιού, Τυροκομικά προϊόντα και Οινοποιεία) συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ρεθύμνου Γιώργο Γιακουμάκη οσο και τον πρόεδρο ξενοδόχων του νομού Μανώλη Τσακαλάκη.
Την γαστρονομική προβολή ανέλαβε ο κάτοχος χρυσού σκούφου Σεφ Μιχάλης Χάσικος που παρουσίασε υπέροχες κρητικές συνταγές όπως κουνέλι με μαρουβά και λεμονόφυλλα, κρητικό πιλάφι, κουκουβάγια Ρεθεμνιώτικη και ένα γαλακτομπούρεκο με χειροποίητο φύλλο κρούστας από το εργαστήριο του Γιώργου Χατζηπαράσχου (Ρέθυμνο).
Την υποστήριξη της εκδήλωσης ανέλαβε το εστιατόριο ΜΙΝΩΑ (Μανώλης Κουγιουμουτζής)
Φωτογραφίες: Μανώλης Κουγιουμουτζής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.