Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026

Για 4η φορά στην κορυφή της Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου

Από το 2018 που τον πρωτοείδαμε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, δεν έχει εμφανιστεί ο άλτης που θα αμφισβητήσει την αυτοκρατορία του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.
Ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής, σε μια χρονιά με συνεχόμενα τεράστια άλματα και επιβλητικεές εμφανίσεις, νίκησε τους 11 αντιπάλους του στον τελικό, αλλά και τον πολύ… αντιπαθή στον ίδιο, αντίθετο άνεμο και με ένα τεράστιο άλμα στα 8.44 (-1.1) στέφθηκε για τέταρτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης , για να γίνει μέλος του πολύ κλειστού κλαμπ των Ευρωπαίων με αυτόν τον αριθμό μεταλλίων στη διοργάνωση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο, αλλά κατάφερε να το ξεχάσει στον αγωνιστικό χώρο! Λίγο αργότερα, επέστρεψε τρέχοντας για να το βρει, χαρίζοντας ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.