Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«It’s all Greek to Me, Comedy Gala» στην Αυστραλία

Την ιδέα εμπνεύστηκε ο ομογενής γνωστός κωμικός, Γιώργος Καπινιάρης, στις αρχές του χρόνου. Στην υλοποίησή της θα συμμετάσχουν ομογενείς κωμικοί απ’ όλο τον κόσμο που αυτήν την εποχή βρίσκονται στην Αυστραλία και, πιο συγκεκριμένα, στη Μελβούρνη ενόψει του Φεστιβάλ Κωμωδίας.
Τα έσοδα των δύο παραστάσεων θα διατεθούν στον οργανισμό Hellenic Initiative που ιδρύθηκε από τον ελληνισμό της διασποράς τα τελευταία χρόνια με στόχο να βοηθήσει τον ελληνικό λαό αλλά και στην αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας.
Εκτός από τον Γιώργο Καπινιάρη στις παραστάσεις θα συμμετάσχουν τέσσερις ακόμα κωμικοί, η Κατερίνα Βρανά από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Άγγελος Τσαρούχας που έχει γεννηθεί στον Καναδά και ζει στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ο Στιν Ρασκόπουλος που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Ζαχαρόπουλος, που κάνει καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία.
Η παράσταση στη Μελβούρνη θα δοθεί στις 22 του Απρίλη στο θέατρο Athenaeum και αρχίζει στις 7.30μμ. Στο Σίδνεϊ η παράσταση θα δοθεί στις 23 του Απρίλη και στο The Factory Theatre με ώρα έναρξης στις 9.00μμ.
Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στο Σίδνεϊ, αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://www.sydneycomedyfest.com.au/single-event?show_id=1366
Πηγή:  Πληροφορίες από άρθρο της Ευγενίας Παυλοπούλου που δημοσιεύτηκε στο «Νέο Κόσμο»  neoskosmos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.