Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Γερμανία: Σαδομαζοχισμός και μεσαιωνικές τελετές πίσω από τους πέντε νεκρούς στη Βαυαρία

Όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων.

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, σχετικά με τους θανάτους σε ξενοδοχείο της Γερμανίας στο Passau στη Βαυαρία, όπου μερικοί από αυτούς προκλήθηκαν από βαλλίστρα. Τα στοιχεία παραπέμπουν σε προφίλ θυμάτων που ασχολούνταν με τον σαδομαζοχισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής,
σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός με βέλη από βαλλίστρα στο κεφάλι και το σώμα, ονομάζεται Τόρστεν Βάις και ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, με το όνομα «Milites Conductius», όπου διετίθεντο μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά. Ο 53χρονος περιγράφεται από γνωστούς του αλλά και από την αστυνομία ως «κυριαρχική φιγούρα», που συμπεριφερόταν στις γυναίκες ως σκλάβες.

Στο κατάστημά του βρέθηκαν δεκάδες μεσαιωνικά όπλα, σημαίες ιπποτών, ενώ πάνω στον πάγκο του είχε μια ματωμένη κούκλα. Είχε μακριά άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό. Σύμφωνα με την Bild, όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων.

Ανάμεσα στους νεκρούς και δύο γυναίκες, η Φαρίνα Κασπάρι και η Κίρστεν Έντερς, οι οποίες φαίνεται πως είχαν σημαίνοντα ρόλο στις τελετές αλλά και στην ιστορία που κρύβεται πίσω από τους θανάτους των πέντε ατόμων, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές.  Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά δύο χώρους: το ξενοδοχείο του Πασάου στην Βαυαρία, όπου βρέθηκαν τρία πτώματα που έφεραν βέλη από βαλλίστρα και στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξωνίας το διαμέρισμα του ενός από τα θύματα, εντός του οποίου βρέθηκαν τη Δευτέρα δύο ακόμη πτώματα γυναικών.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η 30χρονη Φαρίνα Κασπάρι, φαίνεται ήταν αυτή που σκότωσε με τη βαλλίστρα τον 53χρονο Τόρστεν Βάις και την 33χρονη Κίρστεν Έντερς.

Ο «αφέντης» ζούσε μαζί με τις δύο γυναίκες

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο  Βάις ζούσε σε ένα νοικιασμένο αγρόκτημα με την Κίρστεν, την Φαρίνα και την σύντροφο της τελευταίας που ήταν μία από τις δύο νεκρές στο διαμέρισμα της πρώτης, πριν ανοίξει το κατάστημά του.

Ο Αλεξάντερ Κρούγκερ, ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, δηλώνει πως ο 53χρονος ήταν αδιαμφισβήτητα ο «αφέντης», που διέταζε τις γυναίκες για τα πάντα. Νοίκιασε το μέρος με την Κίρστεν, η οποία όμως αμέσως μετά εξαφανίστηκε και «αντικαταστάθηκε» από ένα ζευγάρι λεσβιών - την Φαρίνα και την Γκέτρουντ - και μια «πολύ νεότερη γυναίκα», που πιστεύεται πως ήταν η 19χρονη Καρίνα - το δεύτερο πτώμα από το διαμέρισμα της Φαρίνα.

http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.