Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

OEK: Προσυνεδριακή σύσκεψη στη Νυρεμβέργη

Στη Νυρεμβέργη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προγραμματισμένη προσυνεδριακή σύσκεψη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (ΟΕΚ)

Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας
Φωτογραφία από συνέδριο νεολαίας της ΟΕΚ τη δεκαετία του 80

Συγκεκριμένα στην συνέχεια των  προσυνεδριακών συσκέψεων, που έγιναν στις κοινότητες Μπάκνανγκ, Κολωνίας και Όφενμπαχ, η ομοσπονδία προχωράει στην τελευταία σύσκεψη  για  την  Βαυαρία,  που  θα  γίνει  στους  χώρους  της  Ελληνικής  κοινότητας  της Νυρεμβέργης, στις:  22.10.2022 ημέρα Σάββατο και στις 14:00 η ώρα. Großer Saal, Adam Klein Str. 6, 90429 Nürnberg 

Σκοπός της συνάντησης σύμφωνα με την πρόσκληση του ΔΣ είναι η αλληλογνωριμία, ιδιαίτερα με νεοεκλεγέντα ΔΣ Κοινοτήτων, που πραγματοποίησαν πρόσφατα εκλογικές διαδικασίες, η ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο και το μέλλον των Ελληνικών Κοινοτήτων στη Γερμανία και της ΟΕΚ, η καταγραφή κοινών προβλημάτων,  η  αλληλοενημέρωση  σχετικά  με  τις  δράσεις  καθώς  και  ο  σχεδιασμός ενδεχόμενων κοινών δράσεων. 

Επίσης αποσκοπούμε, η σύσκεψη αυτή να συμβάλει στο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του συνεδρίου μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 05 και 06 Νοεμβρίου στην Κολωνία. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.