Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Δίκτυο Ελλήνων αιρετών Ευρώπης: Nέα Διοικούσα Επιτροπή

Συγκροτήθηκε  σε σώμα η 7η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 16.00 ώρα Ελλάδος πραγματοποιήθηκε  διαδικτυακά, η 1η συνεδρίαση της 21μελούς Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου, που εκλέχθηκε με ηλεκτρονική ψηφοφορία στο τέλος του Ιουνίου.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή, είναι η έβδομη κατά σειρά Συντονιστική Επιτροπή, που εκλέχτηκε  από την ίδρυση του Δικτύου το 2001 και θα έχει τριετή θητεία.

Στη συνεδρίαση εκλέχτηκε  ομόφωνα η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Δικτύου  και αποφασίστηκε  ο προγραμματισμός των δράσεων του Δικτύου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία, είναι πενταμελής και συγκροτείται από: Πρόεδρο την κ. Ιωάννα Ζαχαράκη, Α Αντιπρόεδρο κ. Δεμουρτζίδη και Β Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Κοντορίνη, την Γραμματέα κ. Ζαχαρούλα Μπέλλου και τον Ταμία κ. Χαράλαμπο Πεντάχη

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν  ως παρατηρητές ο εκπρόσωπος της Ένωσης Δήμων Κύπρου κ. Σοφοκλέους, της Αυστραλίας κ.Ταπεινός , καθώς και  εκπρόσωποι της Περιφέρειας των χωρών της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που συμμετείχαν στην προηγούμενη Σ.Ε. Επίσης παρευρέθηκαν και Ομογενείς Αιρετοί από την Τοπική αυτοδιοίκηση του Καναδά.

Τέλος, την συνάντηση χαιρέτησαν εκπρόσωποι από  το Προεδρείο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων,  ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.