Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Πότε σταματούν οι ελληνικές σειρές για το Πάσχα

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα ξεκινά σιγά σιγά, αφού θα το γιορτάσουμε φέτος στις 16 Απριλίου. Έτσι, τα προγράμματα των καναλιών θα διαμορφωθούν ειδικά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. 

Στο μέτωπο του ALPHA. «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Στο μέτωπο του «Σασμού». Το σίριαλ θα προβάλλεται έως τη Μεγάλη Τρίτη. 

Η τρίτη μεγάλη παραγωγή του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ όλες οι σειρές αναμένεται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια μετά την 18η Απριλίου για να πάρουν θέση στη βραδινή ζώνη μέχρι το τέλος της τηλεοπτική σεζόν.

Όσον αφορά τη Γη της Ελιάς στο Mega TV και αυτή η σειρά θα προβληθεί για τελευταία φορά την Μεγάλη Τρίτη για να επανέλθει αμέσως μετά τις γιορτές δηλαδή 18 Απριλίου.

Το “Μαύρο Ρόδο” δεν θα παίξει καθόλου την Μεγάλη Εβδομάδα καθώς στη θέση του έρχεται σε επανάληψη ο Αγιος Παϊσιος και θα επιστρέψει στις 23 Απριλίου.

Στο STAR το “MasterChef” θα σταματήσει επίσης Μ. Τρίτη και θα επανέλθει ξανά στις επάλξεις την Πέμπτη του Πάσχα, ενώ στο OPEN ο “Ερωτας φυγάς” δεν θα παίξει καθόλου και θα επιστρέψει Τετάρτη μετά το Πάσχα, ενώ η “Δική μας οικογένεια” θα παίξει μέχρι και Μ. Τετάρτη και θα επανακάμψει Τρίτη του Πάσχα.

Πηγή: youfly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.