Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση νέας Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελληνισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελληνισμού ανακοινώνει ότι από τις 15 Ιουνίου 2024, την Προεδρία του Ιδρύματος ανέλαβε ο κύριος Αλέξιος Ντόνας , όπως αυτό ορίζεται από το καταστατικό. 

Ο κύριος Ντόνας, απόδημος Έλληνας, με καταγωγή από την Αττική και τις Σέρρες, φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα της ενέργειας, καθώς και βαθιά αγάπη για την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

 Οι δεξιότητές του στη δικτύωση και στη διαπολιτισμική επικοινωνία, αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Υπό την Προεδρία του κυρίου Ντόνα, το Ίδρυμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τις δράσεις του για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, την ελληνόγλωσση εκπαίδευση  και την υποστήριξη των Ελλήνων της διασποράς σε όλη την Ευρώπη. 

Η συνεργασία με φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελληνική Πολιτεία  θα παραμείνει κεντρικός πυλώνας της στρατηγικής του Ιδρύματος, επιδιώκοντας την ενίσχυση και  προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνισμού σε όλους τους τομείς.  

 Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελληνισμού προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να συμμετάσχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο μέλλον. 

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρότερο δίκτυο και να προωθήσουμε ακόμα πιο δυναμικά την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.