Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

ERT World και Φωνή της Ελλάδας: Νέες παράμετροι δορυφορικής λήψης

Η ERT WORLD και η Φωνή της Ελλάδας ανακοινώνουν την αλλαγή παραμέτρων λήψης στον δορυφόρο Hotbird 13.0° East.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές που παρακολουθούν μέσω του δορυφόρου HOTBIRD 13.0° East  την ERT World, καθώς και οι ακροατές της Φωνής της Ελλάδας παρακαλούνται να αλλάξουν τις  παραμέτρους λήψης ως εξής:

Η μετάδοση στην τρέχουσα συχνότητα θα διακοπεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024.

Η  ERT World προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν δελτία Ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να απολαμβάνουν τις βραβευμένες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, κλασικό και σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, πολιτιστικά και ιστορικά προγράμματα, ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικά γεγονότα, μουσικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός  Η Φωνή της Ελλάδας εκπέμπει  σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει ειδήσεις, πολιτιστικά προγράμματα, ελληνική μουσική και εκπομπές που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και  της ομογένειας, προωθώντας παράλληλα την ελληνική γλώσσα και κληρονομιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ert.gr/ertworld ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 6066000 ή μέσω mail στο  ertworld@ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.