Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Αίγιο: Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι. Ο οδηγός έπεσε στη θάλασσα για να ξεφύγει, αλλά συνελήφθη

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας μια 67χρονη γιαγιά με το λίγων μηνών εγγονάκι της, που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. 

Στη συνέχεια ο 28χρονος οδηγός τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο
αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με το βρέφος εγγόνι της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.
Ο οδηγός επιχείρησε να εγκαταλείψει το σημείο και μάλιστα έπεσε στη θάλασσα για το σκάσει κολυμπώντας, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.

Και γυναίκα στο ΙΧ ;
Όπως αποκάλυψε ο Αντ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού, επιστρέφοντας από διασκέδαση σε παραλιακό μπαρ, επέβαινε και μια γυναίκα .

Η γυναίκα, που υπέστη σοκ, έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές ενώ ο 28χρονος φέρεται πως πείστηκε από συγγενείς του να παραδοθεί.

Ο αξιωματικός του Ναυτικού, που εγκατέλειψε τα θύματα του αβοήθητα, στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, άφησε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του και στη συνέχεια κρύφτηκε σε ένα σκάφος στη θάλασσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.